ДЕМОКРАЦИЯ – Изборът е ваш!

При нас е ДЕМОКРАЦИЯ! Изборът е ваш, ние само даваме идеи, препоръки и разясняваме.

Какво имаме предвид под „Демокрация“?

Демократичното взимане на решение – дали да направите инвестиция, кой вариант измежду няколко възможни да изберете (обикновено на различни цени) – това за нас е ДЕМОКРАЦИЯ и демократично вземане на решение!

Следвайки нашите принципи на работа, всеки ден се опитваме да дадем на клиента възможност за избор, базиран на подробна информация, разяснения и препоръки. Ако имате въпроси – свържете се с нас и опишете вашите идеи максимално подробно, за да можем да обсъдим и да споделим с какво можем да сме от полза. И все пак не можем и не знаем „всичко“ – не очаквайте това от нас!

Изборът е ваш!

Когато предоставяме оферти, много често се налага да се избира между няколко възможни варианти, на различните етапи и за различни елементи на разработваните уеб сайтове. Изборът може да включва различна цена или пък на една и съща цена, да има 2 или повече варианти за реализация. За разлика от други фирми за изработка на уеб сайтове, ние предоставяме този избор на вас, а ако не сте сигурни (т.е. не сте достатъчно опитни) – даваме препоръка кой вариант бихме избрали, ако уеб сайта е наш проект. И накрая „Изборът е ваш!“.

Избор на уеб дизайн – ефективност

Когато предоставяме оферти, много често се налага да се избира между няколко варианта за избор на уеб дизайн:

  • безплатен уеб дизайн темплейт (безплатен тема или темплейт, който впоследствие изисква доста време за изпипване на детайлите)
  • платен дизайн темплейт (готов дизайн)
  • уникален уеб дизайн

Всеки от тези варианти за избор на уеб дизайн има предимства и недостатъци.

Безплатният уеб дизайн темплейт е първоначално безплатен, но ако вашите изисквания са всичко да е изпипано – това би бил най-лошия избор (вкл. като цена)! За да преправим готов темплейт, да изгладим всички елементи, ще вложим повече време от това да купим друг готов дизайн, който има много по-малко за корекции. Това е неефективно! Затова безплатен дизайн темплейт се ползва, ако вашата цел е например SEO оптимизация на сайт за търсачките и детайлите в дизайна не са чак толкова важни за вас (можете да направите компромис, с цел да имате оптимизиран уеб сайт за търсачките и Гугъл).

Платеният дизайн темплейт също може да не е достатъчен, но това е нужно на много малък процент фирми. Това са големи фирми, които търсят брандиране и които имат нужда от уникален уеб дизайн! За всички останали, качеството на платените темплейти и дизайни е с най-добро съотношение цена/качество.

Избор – изработка и поддръжка на уеб сайт с договор или без договор

Имате избор – изработка и поддръжка на уеб сайт с договор или без договор! За малки сайтове работим и без договор. Плащането е достатъчно и в рамките на 1-3 дни работата е свършена.

За големи проекти, или където се изисква одобрение от ваша страна – разделяме работата на етапи и следващото плащане е равносилно на приемане на работата от предходния етап (не плащате, докато не завършим предния етап). Нямаме нужда да обвързваме никого – който намери по-добър екип и иска да продължи по друг начин – решението е на всеки клиент! Всичко се договаря, както вие искате – ние сме достатъчно гъвкави.

За клиенти на договори предоставяме избор за брой дни предизвестие за прекратяване на договора – от 1 ден до 60 дни. Днес ни уведомявате, че прекратявате договора си? Няма проблем от наша страна – имате пълното право да решавате и уважаваме вашето решение. Винаги сте добре дошли отново, ако знаете че ще сме полезни за вашите бъдещи проекти и идеи.

Цена за изработка на уеб сайт и цена на поддръжка на уеб сайт – пазарен принцип

Цена за изработка на уеб сайт и цена на поддръжка на уеб сайт се определят на пазарен принцип – според нашия работен график! Нямаме фиксирана цена, напр. 30, 50 или 100 лева на час! Ето как се определя цената с пример:

Изпращате подробно запитване за изработка на уеб сайт (или за поддръжка на съществуващ сайт) и ние правим оценка на нужното време, компетенции и умения. Вие указвате срок, в който „бихте искали“ или „задължително трябва да е приключен“ уеб сайта. След това, проверяваме нашия график и има 3 варианта:

  • ако графика е незапълнен – понижаваме цената, тъй като не желаем да стоим без работа и сме склонни дори да изработим сайт за 600 лева, вместо да оферираме 800лв. и вие да се откажете.
  • ако графика е със стандарно запълнени задачи, тогава офертата се прави на стандартна цена.
  • ако графика е напълно запълнен – даваме 2 оферти с цена и срок за изпълнение:
    – Кратък срок на изпълнение със завишена цена, за да го изработим като извънреден труд.
    – Нормално включване в графика (първа възможна дата) на стардартна цена.

Така имаме нужната мотивация да свършим работата, за която ни се плаща. А ние вършим работата си наистина отговорно – изпълняваме целите на бизнеса и уеб сайта и се стремим да осигурим голяма възвръщаемост на инвестицията!

За тези, които търсят изработка на евтин уеб сайт на занижена цена – предлагаме такива възможности, ако се уцели момент, в който имаме понижен обем работа или просто колега/служител има нужда от допълнителни средства и е склонен да поеме допълнителни задачи в стандартния график или извънредно.

Разбира се, контролът на качеството на изработените сайтове не позволява снижаване на качеството от бързане!! В това отношение сме с немски принципи и морал. Компромиси не правим!

Ще допълваме тази страница и с други примери, а конкуренцията… Учете се от нас на Демокрация и предоставяйте избор на клиента!

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/democracy-choice