Работа

Екипът на интернет агенция Градивните е съставен от опитни експерти и млади специалисти в онлайн услугите, интернет решения и уеб продукти. Работим усилено и целенасочено за развитието на всеки проект. Даваме идеи за подобрения и използваме нашият над 15 годишен опит, за да очертаем най-важните точки за успеха на вашия изработен уеб сайт, електронен магазин и бизнес. Отговорността и качеството на работа са най-важните ни предимства пред конкурентите ни!

Екипът ни постепенно се разширява и всяка година работим с все повече експерти и специалисти от интернет индустрията. Предлагаме дистанционна работа, почасово заплащане и работа на пълен работен ден. Ние сме гъвкави във всеки един аспект и очакваме същото от вас. Търсим фрийленсъри (freelancers) за работа по разнообразни проекти – уеб дизайн (freelance web designers), писане на съдържание за клиенти (freelance content writers and translators), СЕО (SEO) оптимизация (автори на блогове и сайтове) и разбира се програмисти и уеб разработчици (freelance web developers and coders/programmers – full stack, frontend and backend freelance developers).

Форма за запитване за работа

Ако вярвате, че можем да си бъдем полезни, ще се радваме да използвате формата за връзка и да споделите информация за знанията и уменията си, разработени проекти и друга полезна информация, която би представлявала интерес за нас. Дори да не можем да ви предложим работа, можем да ви имаме предвид и с ваше разрешение, можем да ви препоръчаме на колеги, търсещи специалисти от вашата компетенция.

Всякакви лични данни са конфиденциална информация според „Закон за защита на личните данни“ и ще бъдат пазени максимално надеждно, за да не се използват неправомерно. Все пак вие също се погрижете да няма чувствителни данни! Например, ако искате да ни изпратите вашето CV, по-добре впишете година на раждане, а не дата на раждане или ЕГН! Така не предоставяте важни данни и се предпазвате от възможни злоупотреби.

    Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/job