Летни промоции и отстъпки на уеб сайтове и приложения 2017

Фирма за изработка на сайтове и уеб агенция Градивните предоставя на своите клиенти летни промоции и отстъпки 2017 от цените за разработка на сайтове и интернет мобилни приложения. Отстъпките варират в границите между 10 и 25% и зависят от общия обем работа по проекта, т.е. за по-големи проекти – по-голяма отстъпка.

С това стимулираме нашите бъдещи клиенти да работят за развитието на своя бизнес през летния сезон, за да са готови за бизнес сделки през септември и октомври. Промоционалните цени на уеб сайтове и приложения с отстъпки ще важат до края на август – това е крайният срок, в който вашия сайт трябва да е започнат да бъде разработван/програмиран и всичко по него трябва да бъде уточнено преди това. Ако пропуснете този срок, ще трябва да платите стандартната цена на сайт или да потърсите друга фирма или агенция за изработка на сайтове, която може да ви предложи по-добра цена и качество.

За вече съществуващи клиенти, за които поддържаме уеб сайтове и приложения, правим рекламни кампании и SEO СЕО оптимизация, също мислим всяка година и на 5-20% от тях предлагаме индивидуални оферти и отстъпки, които могат да включват отстъпка намаление на цената за поддръжка на сайт или пък безплатна изработка на нов елемент за техният сайт или приложение. По този начин искаме да покажем, че за разлика от наши конкурентни фирми и агенции за сайтове, ние държим не по-малко и на нашите настоящи клиенти! Всъщност – точно нашите настоящи клиенти са ни давали хляба през годините, затова те заслужават специално уважение и отношение! 🙂

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/uqdrft