Принципи на работа. Защо да изберете нас?

Интернет уеб агенция Градивните е фирма за изработка и поддръжка на сайтове, онлайн магазини, СЕО оптимизация на сайтове и уеб услуги. Нашите цели са не просто да се прехранваме от това, а да се прехранваме работейки нашето хоби – програмирането на сайтове!

Може да се каже, че програмирането на сайтове продължава да ни предоставя нови и нови възможности. Затова няма да бъде прекалено, ако кажем, че ние обичаме работата си, обичаме хобито си, това е нещо като любов – любов към работата! Колегите дизайнери ще кажат същото, но любов към тяхната работа – рисуването и уеб дизайна!

Принципи на работа

Както в програмирането, така и в живота, спазваме следните принципи на работа, които ни правят максимално ефективни и все по-добри:

 • Ефективност 1 – Изпълняваме поставени цели при изработката и популяризацията на уеб сайт срещу възможно най-ниска цена.
  Така ви остават повече пари да известирате за успеха на бизнеса и сайта си, което е успех и за нас! Вие сте нашата бъдеща реклама!
 • Ефективност 2 – Работим дистанционно – от вкъщи, от морето, от планината или където се намираме. [вижте как работим – етапи на работа]
  Пестим пари от разходи за офис помещения, дублиране на компютри в офиса и вкъщи, допълнителни битови сметки и интернет, ежедневни пътни разходи и наем на служителите от други градове. Така правим качествени сайтове с евтина цена!
 • Качество – Работим качествено, тестваме всичко и рядко* пропускаме детайли… (* рядко, защото все пак сме хора)
  Нужно е само да се въведе съдържание и да се популяризира сайта, без да мислите за „бъгове“ в софтуера.
 • Евтина цена – Ефективността в работата ни, позволява да предлагаме по-ниски цени спрямо 97% от интернет агенциите и професионалистите в София и България.
  Получвате евтин сайт, или пък сайт на нормална цена, но с максимално качество, което би струвало двойно в други фирми за сайтове.
 • Консултираме и съветваме 1 – Вашият успех е наша първа грижа, за да ви запазим наш клиент още 5+ години и да ни препоръчвате на ваши приятели, познати и клиенти!
  Понякога не слушате (или не ни вярвате) какво ви съветваме и това е за ваша сметка. Ние казваме веднъж, понякога „повтаряме“ съвета…, но не „потретваме“!
 • Консултираме и съветваме 2 – Споделяме нашият 15+ годишен опит в изработката на интернет сайтове и уеб технологиите.
  Вие взимате решенията, ние само предлагаме един или няколко начини за реализация на целите ви.
 • 5 години гаранция – Избираме интернет стандарти на бъдещето, за да осигурим дълъг живот на софтуера.
  Така предлагаме 3-5 години стандартна гаранция на изработения софтуер, без това да го оскъпява – нито стотинка!
 • Перфекционизъм и качество – Стараем се да работим максимално качествено, така че да не се налага да губим време за същата задача отново.
  Трябва да признаем, че (най-често мъжката) част от екипа са правили уж неволни грешки, за да се чуят с „красива клиентка“. Все пак повече от веднъж е недопустимо!!
 • Проблемно-ориентирани – Ако имате проблем пред бизнеса, който може да се реши с интернет уеб услуги – ще го направим.
  Ще направим нужното да ви помогнем лично или да намерим подходящ екип от професионалисти за реализация на целите.
 • Стартиращ бизнес – Предоставяме отстъпки за стартиращ бизнес, за да можете да си позволите да инвестирате в развитието на сайта и бизнеса си.
  Променяме съдби – успехът на стартиращи бизнеси създава приятели. Впоследствие заедно се веселим, разхождаме в планините и пием винце (ако почерпите), а шефа обича млечен шоколад!
 • Ние сме хора – Помагаме на всички колеги и приятели, както в работата, така и в живота.
  Организираме се, за да правим ремонт, да сменяме дограма или да поправяме керемиден покрив на някой колега. Е, понякога излиза скъпо да почерпиш 10 души, но по-добре да свършим работа преди да завали дъжд…
 • Чувство за хумор – Хуморът изобщо не ни е чужд, дори понякога си мислим, че сме от Габрово! Е, повечето сме от София и други части на България, но сме откраднали (поне част) от хумора на Габровци.
  Ако почерпите – няма да се разсърдим, но ако не почерпите… нека кажем, че не е сигурно! 😉
 • Други – ще добавяме още принципи, когато успеем да ги дефинираме добре.

Ако забележите несъвпадения между описаното на тази страница и работата по вашия проект, моля свържете се през имейл формата с управителя на фирмата, за да проучи вашите сведения и да ви предложи компенсация. Благодарим Ви за проявената активност!

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/principles