Принципи на работа. Защо да изберете нас?

Интернет уеб агенция Градивните е фирма за изработка и поддръжка на сайтове, онлайн магазини, СЕО оптимизация на сайтове и уеб услуги. Нашите цели са не просто да се прехранваме от това, а да се прехранваме работейки нашето хоби – програмирането на сайтове!

Може да се каже, че програмирането на сайтове продължава да ни предоставя нови възможности. Затова няма да бъде прекалено, ако кажем, че ние обичаме работата си, обичаме хобито си, това е нещо като любов – любов към работата – програмирането и изработката на сайтове и приложения! Колегите дизайнери ще кажат същото, но любов към тяхната работа – рисуването и уеб дизайна!

Принципи на работа

Както в програмирането, така и в живота, спазваме следните принципи на работа, които ни правят максимално ефективни и все по-добри:

 • Ефективност 1 – Изпълняваме най-важните или всички поставени цели при изработката и популяризацията на уеб сайт, срещу възможно най-ниска цена.
  Така ви остават повече пари да известирате за успеха на бизнеса и сайта си, което е успех и за нас! Вие сте нашата бъдеща реклама!
 • Ефективност 2 – Работим дистанционно – от вкъщи, от морето, от планината или където се намираме. Вижте как работим – етапи на работа.
  Пестим пари от разходи за офис помещения, дублиране на компютри в офиса и вкъщи, допълнителни битови сметки и интернет, ежедневни пътни разходи и наем на служителите от други градове. Така правим качествени сайтове с евтина цена!
 • Качество – Работим качествено, тестваме всичко и рядко* пропускаме детайли… (* рядко, защото все пак сме хора)
  Нужно е само да се въведе съдържание и да се популяризира сайта, без да мислите за „бъгове“ в софтуера.
 • Настоящите клиенти са приоритет! – Те са повярвали в нашите възможности и получават приоритет, когато имат нужда от съдействие.
  Когато станете час от нашият бизнес клуб – вие ще сте наш приоритет! Ще споделяме успешни бизнес практики, ще ви свързваме с наши клиенти – за да успявате и вие, да градите дългосрочни партньорства.
 • Евтина цена – Ефективността в работата ни, позволява да предлагаме по-ниски цени спрямо 97% от интернет агенциите и професионалистите в София и България.
  Получавате евтин сайт, или пък сайт на нормална цена, но с максимално качество, което би струвало двойно в други фирми за сайтове.
 • Консултираме и съветваме 1 – Споделяме нашият 15+ годишен опит в изработката на интернет сайтове и уеб технологиите.
  Вие взимате решенията, ние само предлагаме един или няколко начини за реализация на целите ви.
 • Консултираме и съветваме 2 – Вашият успех е наша първа грижа, за да ви запазим наш клиент още 5+ години и да ни препоръчвате на ваши приятели, познати и клиенти!
  Понякога не слушате (или не ни вярвате) какво ви съветваме и това е за ваша сметка. Ние казваме веднъж, понякога „повтаряме“ съвета…, но не „потретваме“!
 • 5 години гаранция – Избираме интернет стандарти на бъдещето, за да осигурим дълъг живот на софтуера.
  Така предлагаме 3-5 години стандартна гаранция на изработения софтуер, без това да го оскъпява – нито стотинка!
 • Перфекционизъм и качество – Стараем се да работим максимално качествено, така че да не се налага да губим време за същата задача отново.
  Трябва да признаем, че (най-често мъжката) част от екипа са правили уж неволни грешки, за да се чуят с „красива клиентка“. Все пак повече от веднъж е недопустимо!!
 • Проблемно-ориентирани – Ако имате проблем пред бизнеса, който може да се реши с интернет уеб услуги – ще го направим.
  Ще направим нужното да ви помогнем лично или да намерим подходящ екип от професионалисти за реализация на целите.
 • Стартиращ бизнес – Предоставяме отстъпки за стартиращ бизнес, за да можете да си позволите да инвестирате в развитието на сайта и бизнеса си.
  Променяме съдби – успехът на стартиращи бизнеси създава приятели. Впоследствие заедно се веселим, разхождаме в планините и пием винце (най-добре да почерпите), а шефа обича млечен шоколад!
 • Ние сме хора – Помагаме на всички колеги и приятели, както в работата, така и в живота.
  Организираме се, за да правим ремонт, да сменяме дограма или да поправяме керемиден покрив на някой колега. Е, понякога излиза скъпо да почерпиш 10 души, но по-добре да свършим работа преди да завали дъжд…
 • Чувство за хумор – Хуморът изобщо не ни е чужд, дори понякога си мислим, че сме с габровска кръв! Е, повечето сме от София и други части на България, но сме откраднали (поне част) от хумора на Габровци и диалекта на Врачани, за да е по-весел живота.
  Ако почерпите – няма да се разсърдим, но ако не почерпите… нека кажем, че „не е сигурно“! 😉
 • Ще добавяме още принципи, когато успеем да ги дефинираме добре. Засега това са „законите на Шефа“.

Ако забележите несъвпадения между описаното на тази страница и работата по вашия проект, моля свържете се през имейл формата с управителя на фирмата, за да проучи вашите сведения и да ви предложи компенсация. Благодарим Ви за проявената активност!

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/principles