За нас – агенция Градивните

Интернет уеб агенция Градивните предлага на своите клиенти пълен комплект интернет базирани услуги за малък и среден бизнес в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, България, Европа и цял Свят. Интернет услуги: изработка на уеб сайт, поддръжка на уеб сайт, разработване на електронен онлайн магазин и мобилни приложения, консултация за разработка на сайтове, SEO оптимизация на сайтове за гугъл и търсачки, интернет маркетинг и реклама.

Изработваме сайтове с уникален уеб дизайн или сайт с шаблонен (готов, понякога безплатен) дизайн. Вашите цели, бюджет и желание определят границите на вашия успех. От нас можете да очаквате съдействие с консултация, много идеи за развитие и отговорна работа за развитието на сайта и бизнеса ви онлайн в Интернет.

За стартиращи фирми предоставяме отстъпки от цените на услугите и изработка на евтин уеб сайт или безплатен уеб сайт. След успешен старт (или ако вече имате уеб сайт), поддържаме и развиваме уеб сайта ви, според нуждите на вашите клиенти и аудитория. Вече имаме написана история и сме помогнали на няколко десетки клиенти да променят живота си, да развият бизнеса си от нулата и да достигнат забележителни резултати! Ако и вие стартирате сега – заявете оферта за изработка на сайт и укажете, че искате да се възползвате от отстъпките за стартъпи (startups).

В ежедневната работа спазваме наложените лидерски принципи на работа за качество и ефективност. Можете да се запознаете с нашия работен процес (етапи на работа), който следваме при работата си по проекти на клиенти. Когато сте готови – свържете се с нас от секция Контакти.

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/about