Разработка на Drupal (Друпал) уеб сайт

Разработка на уеб сайт, дизайн, тема, модул с Drupal (Друпал) е уеб услуга, при която използваме готова и безплатна CMS система, което пести време и пари за реализирането на цялостния проект. Цената на крайния продукт е по-ниска от изработването на CMS система от нулата, но този подход е подходящ само в някои проекти – обикновено за по-малки проекти, без нужда от допълнителна разработка впоследствие или точно при планиране на допълнителна разработка впоследствие, която я има (полу-)готова и ще може бързо и евтино да се добави.

Ако използвате готова CMS система неподходящо, в бъдеще разходите ви може да надвишат неколкократно евентуалните разходи от разработката на т.нар. „custom CMS система“. Затова при преценката трябва да се вземат предвид много на брой фактори, подредени като плюсове и минуси (ползи/предимства и недостатъци).

Разработка на уеб сайтове и модули за Drupal (Друпал)

Разработката на уеб сайтове с Друпал е сравнително бързо – самият CMS се инсталира и настройва на хостинг сървър, след което се правят всички конкретни за вашия проект разработки и финални настройки. Възможно е да се използва готов дизайн (платен или безплатен) от 0 до $100, както и готови модули (плъгини), всеки от които може да се заплаща отделно.

В сравнение с разработката за WordPress, платените дизайни и модули на пазара са доста по-малко, конкуренцията е по-слаба и логично цените са по-високи. Въпреки това, изборът на Drupal CMS може да има повече ползи от изработката с WordPress или друг CMS, поради което тези $20, $60 или $130 впоследствие да се избият от по-бързото реализиране на проекта или по-добрата работа на сайта.

Друпал сайтове често са по-добър избор за сайтове на огранизации, които нямат големи изисквания към дизайна и ефектите, но пък имат по-сложна структура на съдържанието, ползват се от много на брой служители, за които е важно да могат лесно да работят със софтуера и да публикуват нужната информация.

Разработката на Drupal модули е по-скъпо и по-трудно за някои уеб разработчици и програмисти, но когато концепцията изпълнява заложените цели – това е от по-малко значение.

Поддръжка на Drupal уеб сайтове

Поддръжка на Drupal уеб сайтове е услуга, която осигурява като минимум техническата поддръжка и нормалната работа на Drupal сайта. Нашата услуга също може да включва допълнителни дейности и услуги за бързодействие на сайта, SEO оптимизация и др.

Предлагаме пълна гама от услуги, които се превръщат в цялостно решение за поддръжката на уеб сайта за нашите клиенти. Така клиентът няма да губи време и пари в търсене на допълнителни фирми или специалисти за Друпал, а ще се концентрира върху своята работа – т.е. своя бизнес или проект.

Защо и кога да изберем Drupal CMS за уеб сайт

Базирайки се на статистика от средата на 2017г., Друпал е най-използваната CMS платформа за ентърпрайс (enterprise) сайтове, изпреварвайки дори WordPress. Това идва да покаже, че понякога не е важно количеството, а качеството. Използването на WordPress сайтове е над 50% от всички CMS платформи, което е над 10 пъти повече от Drupal платформата, но въпреки това – изборът за enterprise-сайтове е Drupal. Може би е по-стабилен или получава по-малко ъпдейти…, но едно е сигурно – понякога има и по-подходящи решения от най-популярните.

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/drupal-development