Управление на уеб сайт – съдържание, партньорство, секции и др.

Управление на уеб сайт е интернет уеб услуга, която е част от поддръжка на вече изработен уеб сайт. Включва в себе си няколко дейности, които често се изпълняват от различни специалисти или програмисти.

Управлението на уеб сайт може да включва голям брой услуги. Ето няколко:

  • консултация за изработка и поддръжка на сайт – намаляване на разходите, стратегия за популяризация, SEO оптимизация и реклама
  • системна администрация на хостинг сървъра и сайта
  • техническа поддръжка на уеб сайт част „Програмиране“ – обновяване на софтуера, тестване и коригиране на конфликти
  • архивиране и възстановяване на архиви
  • управление на съдържанието на уеб сайта – за по-рядко променящи се сайтове
  • управление и поддръжка на специфични секции на сайт – банерни реклами, управление на текстове в различни части на сайта и др.
  • комуникация с потенциални рекламодатели или други партньори
  • други специфични дейности по управление на сайт, които обикновено не са нужни за по-малки и по-евтини сайтове

Специалисти за управление на сайт

Както забелязвате, управлението на уеб сайта изисква различни дейности и услуги, и различни компетенции като програмист, системен администратор, връзки с обществеността и др.

Всички тези уеб услуги могат да се извършват от един човек – нужно е да притежава достатъчно знания и умения за изпълнение на тези дейности. Нашите (екип от) [специалисти] са обучени и тренирани за работа с различни дейности, което им позволява ефективно да изпълняват всички нужни дейности по управлението и поддръжката на един уеб сайт. Това е важно, защото например дейността по обновяването на софтуера включва в себе ли нуждата от знания по програмиране и системна администрация. Ако по време на обновяването има конфликти в софтуера, те трябва да могат да бъдат тествани и коригирани, а при нужда – да се възстанови работата на сайта с по-стара версия (възстановяване от архив), докато конфликтите след обновление на софтуера бъдат поправени.

Управлението на уеб сайт може да бъде извършвано частично или изцяло от ваши служители! В този случай, най-често е нужно да се направи кратко първоначално [обучение] на избрани служители, които на свой ред да обучат други и да управление на сайта (или части от него). Цената на обучение се определя допълнително, в зависимост от конкретните условия (посещение на място, брой обучавани групи и др.). Заплащането става на група хора за определено време и се включва в цената само, ако имате нужда.

Цена за управление на изработен сайт

Цената за управление и поддръжка на уеб сайт се определя от няколко фактора. Всеки от тях има различна тежест и съответно добавя определена сума към цената на управление и поддръжка на сайта.

Най-важният утежняващ фактор е ако ние не ме изработили вашия сайт! Това означава, че може да се очаква повече време за поддръжката и управлението на уеб сайта в първите месеци или дори година-две… Повечето вложено време означава по-висока цена.

В зависимост от сложността и качеството на изпълнение на един уеб сайт и най-вече в зависимост от целите поставени пред уеб сайта, възможно е да ви излезе по-евтино да се разработи нов уеб сайт, вместо да се управлява и поддръжа стария, вече изработен уеб сайт. Как да познаете дали е по-добре да замените вашия сайт с нов? Много лесно – смята се колко ще струва поддръжката на съществуващия сайт и се съпоставя с цената за изработка на нов сайт, заедно с неговата поддръжка за избран период от вас (напр. 3 години) и ако ви е по-евтино да направите нов уеб сайт – просто трябва да се решите кога ще имате време за тази промяна и на коя фирма или интернет уеб агенция да се доверите за изработката, поддръжката и управлението на сайта!

Ако все още нямате уеб сайт или вече сте решили да замените вашия уеб сайт, можем да разработим сайт на евтина и достъпна цена! Изискванията и целите към уеб сайта, сложността на различните елементи, нужните компетенции и времето за изработка на сайта определят цената му. Ако нямате големи изисквания към дизайн и не бързате с изработката, можете да разгледате пакет за изработка на евтин сайт или дори безплатен уеб сайт. Изискванията към тези специални пакети са по-високи и може да се наложи да почакате месец-два, докато можем да го включим в графика си. Ако имате въпроси, свържете се с нас и ще опитаме да отговорим максимално бързо и точно.

Най-често посетителите на тази страница търсят: управление на сайт цена, управление на уеб сайтове, управление уеб сайт, upravlenie sait, upravlenie ueb sajtove.

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/website-management