Евтин сайт – цена

Евтин сайт е услуга с евтина цена за изработка на сайт, която предоставяме само при определени обстоятелства на избрани от нас клиенти. Заедно с услугата безплатен сайт, евтин сайт е част от нашата солидарност с обществото и жест на благотворителност за обществена полза.

Евтин сайт – предназначение

Ако имате кауза или идея, за която вярвате, че ще бъде полезна за група от хора или е с обществено полезна цел, ще се радваме да ни запознаете с идеята и да видим дали ще я харесаме. Ако я харесаме и намерим време, с радост ще се включим с евтин или безплатен сайт, поддръжка на сайта, управление на хостинг или по друг подходящ начин. В последните години сме правили десетки благотворителни инициативи, които са зарадвали хиляди хора. Дори в момента участваме в няколко регионални и общобългарски инициативи – подкрепяме ги, работим за тях и се забавляваме заедно. Повече за нашите инициативи, можете да прочетете в нашия блог.

В бъдеще планираме да направим един или няколко световни благотворителни проекти под формата на безплатни и евтини сайтове. Проектите ще бъдат от полза за голяма международна аудитория и в същото време както винаги ще опитаме да има ползва и за България, София и други градове и села…

Евтин сайт – цена

Евтин сайт е услуга с евтина и намалена цена за изработка на сайт – с над 50%, а не с фиксирана цена в лева. Цената може да бъде намалена и с над 80% – всичко зависи от качеството на идеята и количеството хора, на които желаете да помогнете или достигнете.

С подходяща идея, можете направо да кандидатствате за безплатен уеб сайт. Безплатният сайт се предоставя рядко, но ако ни заинтригувате, ще можем да отделим време за реализирането на проекта и сайта!

Освен самата изработка на сайт, винаги има нужда от управление на сайт и съдържанието, техническа поддръжка на сайт и управление на хостинг. Това са допълнителни услуги, които въвличат човешки и финансов ресурс към трети фирми, поради което е най-добре да се договорят преди изработката на уеб сайта!

Срок на изработка на евтин сайт

Сроковете за изработка на сайтове и сроковете за изработка на евтин или безплатен сайт не се различават съществено. Важното в случая са следните неща:

  • вашата готовност със съдържанието на сайта
  • сложността на сайта оказва директно влияние на времето за изпълнение и изработка на един уеб сайт
  • текущия ни работен график и поетите ангажименти – не си позволяваме да обещаем изработка на сайт в даден срок и да го отложим без вашето одобрение, така че евтините и безплатни сайтове се предвиждат в графика и при нужда ще почакат, както чакат и платените уеб сайтове
  • други фактори, оказващи влияние на проекта за евтин сайт.

Можем да изработим един уеб сайт за (!) един ден (!), ако имате цялата налична информация, знаете какво искате и как да го постигнете. Ние знаем и можем да програмираме уеб сайтове и можем да го направим ефективно – бързо и качествено! Предлагаме дългосрочна и разширена поддръжка и гаранция на изработените сайтове – 3-5 години, независимо дали сайта е евтин, безплатен или на стандартна цена за бизнес сайт.

Сайтове с отстъпки срещу партньорство. Кой може да получи евтин сайт и сайт с отстъпка?

В нашата ежедневна работа си партнираме и работим с различни фирми и хора. Някой са наши клиенти, а други са наши партньори. На нашите настоящи и бъдещи клиенти можем да предложим евтин сайт и голяма отстъпка от цената за изработка на уеб сайт, ако договорим взаимоизгодно сътрудничество и партньорство.

Например ако имате изградена мрежа от офиси в София, Пловдив и др. градове, можете да ни представлявате пред бъдещи клиенти или пък ние можем да правим срещи с бъдещи клиенти във ваш офис. Това би било от полза за нас, тъй като спестяваме пари от наем, а за вас е безплатно и се надяваме да бъде удоволствие да се виждаме от време на време.

Също така, от евтините сайтове изискваме да добавим рекламно каре или страница, с възможност за добавяне на линкове на наши партньори или клиенти. Тези линкове може да са платени, което позволява вие да получите по-евтин сайт, а пък други наши партньори да платят за реклама във вашия сайт и по този начин да доплатят цената за изработка на сайт. Така всички печелят, не е ли така?

Отстъпки за изработка на сайт

Можем да предложим евтин сайт с големи отстъпки от цената за разработка на сайт, на определени тип клиенти – огранизации с нестопанска цел, насочени към обществена полза и неправителствени огранизации (НПО, NGO). За тези огранизации предлагаме големи отстъпки по споразумение, в зависимост от конкретните цели и текуща заетост.

Ако представлявате такава огранизация – кандидатствайте за евтин сайт сега или си запишете (bookmark) този адрес за по-късно!

Кандидатствай за евтин сайт

Ако желаете да кандидатствате за евтин сайт, моля използвайте следната форма и опитайте да предоставите максимално подробна информация за цялата идея. Ако харесаме вашата идея, шансът да получите евтин или безплатен сайт е в пъти по-голяма!

    Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/evtin-sait