Разширена гаранция на сайт – 3, 5 или 10 години

Интернет уеб агенция Градивните предлага разширена гаранция на сайт – 3, 5 или 10 години, за изработени от нас уеб сайтове. Целта на тази услуга е да имате сигурност и стабилност – да не се притеснявате, че ще трябва да губите пари, време и нерви след 1, 2 или 3 години от изработката на вашия сайт, и да трябва да започвате всичко от нулата. Вършим работата си качествено и с мисъл за дългосрочно сътрудничество с всеки клиент.

Гаранция на сайт – ние гарантираме, че вашия сайт е изработен по стабилни стандарти и технологии, които ще се поддържат с години наред! Всяка година могат да се наложат дребни корекции, но ние програмираме сайтове и ще направим нужните корекции в нужното време – безплатно (като част от поддръжката) или срещу заплащане, в зависимост от конкретните нужди и цели на вашия сайт.

Стандартната гаранция може да варира, в зависимост на ваш или наш хостинг е разположен сайта и кой има достъп до него. На наш сървър предоставяме:

Разширена гаранция:

  • разширена гаранция за Drupal сайтове – обикновено до 5 години, по договорка
  • разширена гаранция за WordPress сайтове от нашата агенция – обикновено до 5-7 години, по договорка
  • разширена гаранция за Custom CMS сайтове – според нужните технологии, между 5 и 10 години, по договорка

Веднъж на няколко години може да се случи така, че да е нужно голямо пренаписване на част от софтуера, за да се осигури дадена функционалност и съвместимост с различни устойства. Ако това е част от разширена поддръжка – ние изпълняваме това безплатно или по договорка (индивидуално за всеки конкретен случай). Все пак не можем да предвидим всичко на 100% и понякога нужната промяна е всъщност пренаписване „почти от нулата“, но ако планираме да използваме такива несигурни технологии (несигурни като дългосрочност) – ще бъдете своевременно известени и ще ви бъде дадена възможност за избор.

Гаранцията на уеб сайта се основава на нашите услуги по (техническа) поддръжка на уеб сайт – в това сме много добри. Прилагаме нужните настройки и корекции по сайта, за да се изпълняват заложените цели при изработката на сайта и последващото му използване.

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/warranty