Разширена гаранция на сайт – 3, 5 или 10 години

Интернет уеб агенция Градивните предлага разширена гаранция на сайт – 3, 5 или 10 години, за изработени от нас уеб сайтове. Целта на тази услуга е да имате сигурност и стабилност – да не се притеснявате, че ще трябва да губите пари, време и нерви след 1, 2 или 3 години от изработката на вашия сайт, и да трябва да започвате всичко от нулата. Вършим работата си качествено и с мисъл за дългосрочно сътрудничество с всеки клиент.

Гаранция на сайт – ние гарантираме, че вашия сайт е изработен по стабилни стандарти и технологии, които ще се поддържат с години наред! Понякога (веднъж-дваж на 10 години) могат да се наложат корекции, но ние програмираме сайтове и ще направим нужните корекции в нужното време – безплатно или срещу заплащане, в зависимост от конкретните нужди и цели на вашия сайт.

Гаранцията на уеб сайта се основава на нашите услуги по (техническа) поддръжка на уеб сайт – в това сме много добри. Прилагаме нужните настройки и корекции по сайта, за да се изпълняват заложените цели при изработката на сайта и последващото му използване.

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/warranty