WordPress (Уърдпрес) агенция Градивните

WordPress агенция Градивните е фирма (уеб агенция) за изработка и поддръжка на уеб сайтове, която активно работи с WordPress софтуер. Разработваме нови сайтове (изработваме уърдпрес сайтове) и поддържаме изготвените от нас сайтове с голяма гаранция.

Нашите цели са вашия бизнес да бъде успешен, за да продължим сътрудничеството си и да си осигурим работа в бъдеще. Така се прехранваме и това правим най-добре.

Избор на WordPress CMS – предимства и недостатъци

Изборът ни за работа с WordPress (Уърдпрес) софтуер и CMS има своите предимства и недостатъци. Нека споменем недостатъците – за големи корпоративни сайтове, използването на WordPress би било излишно усложнение, тъй като всяка нова функционалност ще изисква специфични знания и умения на програмистите – т.е. ще струва повече пари. За малки фирмени сайтове, използването на готова CMS система като Drupal или WordPress е по-евтиния вариант, затова нека видим предимствата на уърдпрес и готовите CMS системи:

  • сайтът се изработва бързо, защото основната функционалност е готова
  • сайтът е евтин, защото се изработва по-бързо
  • стартирате бързо, защото сайтът се изработва бързо
  • има много на брой готови функционалности за сайтове, които са безплатни или на прилична цена
  • ако нещо липсва (няма налично готово или е скъпо) – ние сме програмисти и дизайнери, и ще го направим
  • системата е сигурна, защото е с отворен код (open source) и може да се прегледа кода при грешки (бъгове)
  • редовно се правят подобрения в системата (админ и фронтенд), които получавате напълно безплатно с всеки ъпдейт
  • инвестирате преди всичко във визия и функционаност, другото идва готово и безплатно, нужна е само настройка

WordPress/Уърдпрес агенция с опит

Стартирайки изработка и поддръжката първите си сайтове с WordPress/Уърдпрес в далечната 2006 година, екипът ни има над 10 години опит с WordPress сайтове. Ние сме WordPress/Уърдпрес агенция с опит!

Пред годините видяхме някои неуспешни елементи, които впоследствие отпаднаха. Видяхме и стотици положителни промени и нововъедения в Уърдпрес системата, които са от полза за милиони хора на света до ден днешен. Работата продължава – екипът на Уърдпрес работи с желание. От лидера на пазара ThemeForest можете да ползвате платени wordpress дизайни, теми, плъгини, модули и компоненти. Много фирми предлагат разработка на уърдпрес плъгини и теми, и хостинг поддръжка на сайтове. Така да се каже – винаги ще имате избор, само е нужно да направите правилния избор за вашия фирмен сайт и бизнес.

WordPress агенция Градивните предлага консултация, във вид на почасово заплащане. Ако искате сами да се справите или имате затруднение – можетте да се свържете с нас за съдействие.

WordPress агенция на бъдещето

В WordPress агенция Градивните вярваме в бъдещето на WordPress CMS. Системата продължава да се развива и става още по-популярна. Доминацията на пазара е тотална – над половината от сайтовете в Интернет използват WordPress. Спокойно можем да ви посъветваме да изберете нашата Уърдпрес агенция, за да получите най-важното – нашия опит в изработката и поддръжка на сайтове.

WordPress агенция за поддръжка на сайтове

От десетки години предлагаме услугата поддръжка на WordPress уеб сайтове. Поддържаме както изработени от нас сайтове, така и уеб сайтове, изработени от други уеб агенции. Цените се определят по договаряне и предлагаме максимално качество на малкия и среден бизнес в София и цяла България.

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/wp-agency