Контакти

Благодарим за доверието! Близо 1/3 от посетилите тази страница, решават да се свържат с нас. Моля изберете подходящ начин за контакт:

Виртуален офис и дистанционна работа с цял свят:
E-mail: info@gradivni.com
Тел.: 02/411 41 34
Моб.: 098/88 11 017
Viber: 098/88 11 017
Skype: – Наличен, за дистанционна работа с клиенти –
Други методи за дистанционна работа: – Налични са, индивидуално за всеки клиент –

Адреси:
София, жк Люлин 6 – свободен паркинг за няколко автомобила
София, жк Младост 1 – с паркинг
Срещи осъществяваме за проекти в бюджет няколко хиляди лева, а за изработка на малки сайтове – работим дистанционно и така предоставяме ниска цена на уеб сайтовете!

Работим с клиенти от съседните общини, градове и населени места: СофияКостинброд, Банкя, Божурище, Перник, Сливница, Своге, Елин Пелин, Ихтиман и др.

Работим дистанционно с цяла България – Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, В. Търново (и Малко Търново също), Смолян и Кърджали, Дупница, Благоевград, Сандански и Петрич, Плевен, Монтана, Видин и Белоградчик, и др.

Работим дистанционно с цял Свят – цяла Европа (Германия, Белгия, Холандия, Швейцария, Англия, Австрия, Швеция, Франция и Италия…), Америка (северна и южна), САЩ, Канада, Австралия, Русия, Индия, страни от Близкия Изток и др.

Комуникацията се извършва по имейл, телефон, Viber, Skype, WhatApp, браузър или в комбинация с видео/аудио-конферентни връзки. Обучението за работа с електронни онлайн магазини и фирмени бизнес сайтове също е дистанционно – така е по-бързо, по-удобно и по-евтино. Можем да направим повторно, потретно или 5-кратно обучение, докато ви се изяснят всички въпроси. Не е нужно да пътувате 2-3 пъти, за да реализираме уеб сайт за 500 или 1500лв.

Контакт с нас


    Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/contacts