Бизнес уеб сайт – изработка, поддръжка и цена

Бизнес уеб сайт е един от видовете уеб сайтове, при които целта е да се презентира дейността, услугите и продуктите на дадена фирма (компания). Цената за изработка и поддръжка на бизнес сайт варира на цени от 300лв. до няколко десетки хиляди лева, в зависимост от изискванията и заложените цели пред този уеб сайт. Понякога бизнес сайта може да включва в себе си електронен (онлайн) магазин, за да можете да продавате по интернет денонощно.

Цели на бизнес уеб сайт

Бизнес сайтовете са инвестиция. Те се правят с определена цел, като целта е да има голяма възвръщаемост на инвестицията.

Целите на уеб сайта може да бъдат най-разнообразни, в зависимост от съответния бранш, но има няколко основни цели за всеки сайт:

  • сайт-визитка с данни за дейността и данни за контакт – най-простия възможен бизнес сайт
  • сайт с представяне на сферите на работа на фирмата, представяйки продукти и услуги
  • сайт (продуктов каталог) с подробно представяне на продукти и услуги на фирмата, вкл. комплексни решения с подробно описание на всеки продукт и услуга
  • онлайн магазин за продажба на продукти или услуги – работи 24 часа в денонощието.
  • други специфични цели, различни за различните браншове

Изработка на бизнес уеб сайт

Изработка на бизнес уеб сайт се планира при 2 случая:

  • когато стартирате бизнес и искате да сте съвременни – да ви има в Интернет
  • когато вече имате стартиран бизнес и искате да подмените стария си сайт с нов, който често има допълнени цели и изисквания, спрямо стария.

При втория случай често се получава така, че изработката на нов сайт е по-евтина от преработка и допълване на стария сайт. Защо това е така знаят програмистите…

По-важното е, че най-често излиза по-евтино да направите нов сайт, който покрива повече цели, с нов и модерен уеб дизайн – уникален или готов/шаблон/тема, с актуални/модерни технологии, които осигуряват бързина и сигурност на сайта и добра SEO/СЕО оптимизация на сайтове за търсачките.

Поддръжка на бизнес уеб сайт

Поддръжката на бизнес уеб сайт включва много на брой единични услуги. Повечето хора имат предвид техническа поддръжка на сайт, но ние също така предлагаме пълен набор от уеб услуги за управление на бизнес сайтове, с които да покриете всички или почти-всички цели на вашия бизнес сайт. Сред допълнителните услуги по поддръжка са: популяризация на нов уеб сайт, СЕО оптимизация на сайт, онлайн платена реклама и маркетинг кампании, и др.

Поддръжка и гаранция на изработен бизнес уеб сайт

Тъй като изработката на уеб сайт може да струва доста пари и всичко това е инвестиция, която трябва да се изплати, важно е да се осигури дългосрочна работа на уеб сайта – до момента когато имате нужда да го смените. Ако дейността на бизнеса е такава, че не е нужна смяна на сайта на чести интервали, то за вас е много важно сайта да изкара 3, 5 или повече години! За тази цел ние предлагаме разширена гаранция на изработени от нас сайтове – 3, 5 или до 10 години.

С такава разширена гаранция на уеб сайт, заложена като изискване още в началото, ние подбираме правилните и наложили се с времето технологии, така че да осигурим нормалната работа на хостинг сървъра и сайта за договорен период от време. Самата разширена гаранция може да не струва допълнително или да се заплаща минимална сума за всяка година гаранция – индивидуално за всеки проект на сайт.

 

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/xf7w41