Безплатен сайт. Цена?

Безплатен сайт е услуга за изработка на уеб сайт с евтина цена или напълно безплатно, която предоставяме само при определени обстоятелства на избрани от нас клиенти. Заедно с услугата евтин сайт, безплатен сайт е част от нашият жест на благотворителност и солидарност с обществото. Ако всеки от нас направи нещо добро, света ще стане едно много много по-добро място за живот!

Безплатен сайт – предназначение

Ако имате кауза с обществено полезна цел или някаква идея, за която вярвате, че ще бъде полезна за група от хора, ще се радваме да ни запознаете с идеята и да видим дали ние също ще я харесаме. Ако я харесаме и имаме време за това, с радост ще се включим с безплатен или евтин сайт, поддръжка на сайта, управление на хостинг или по друг подходящ начин.

В последните 10-15 години изобилстват с желание да бъдем в полза на обществото и на големи социални групи. Направихме безплатни сайтове за детски градини, училища, читалища и спортни клубове. Съдействаме на всички огранизации с обществена полза, когато и с каквото можем. Повече за нашите инициативи, можете да прочетете в нашия блог.

В бъдеще планираме да направим един или няколко световни благотворителни проекти под формата на безплатни и евтини сайтове. Проектите ще бъдат от полза за голяма международна аудитория и в същото време както винаги ще опитаме да има ползва и за България, София и други градове и села…

Безплатен сайт – цена

Безплатен сайт е услуга с евтина цена или напълно безаплатна цена. Всичко зависи от качеството на идеята и количеството хора, на които желаете да помогнете или достигнете. Безплатният сайт се предоставя рядко, но ако ни заинтригувате, ще можем да отделим време за реализирането на проекта и сайта!

Освен самата изработка на сайт, винаги има нужда от управление на сайт и съдържанието, техническа поддръжка на сайт и управление на хостинг. Това са допълнителни услуги, които въвличат човешки и финансов ресурс към трети фирми, поради което е най-добре да се договорят преди изработката на уеб сайта!

Срок на изработка на евтин сайт

Сроковете за изработка на сайтове и сроковете за изработка на евтин или безплатен сайт не се различават съществено. Важното в случая са следните неща:

  • вашата готовност със съдържанието на сайта
  • сложността на сайта оказва директно влияние на времето за изпълнение и изработка на един уеб сайт
  • текущия ни работен график и поетите ангажименти – не си позволяваме да обещаем изработка на сайт в даден срок и да го отложим без вашето одобрение, така че евтините и безплатни сайтове се предвиждат в графика и при нужда ще почакат, както чакат и платените уеб сайтове
  • други фактори, оказващи влияние на проекта за евтин сайт.

Можем да изработим един уеб сайт за (!) един ден (!), ако имате цялата налична информация, знаете какво искате и как да го постигнете. Ние знаем да програмираме уеб сайтове и можем да го направим ефективно – бързо и качествено!

Кандидатствай за безплатен сайт

Ако желаете да кандидатствате за безплатен сайт, моля използвайте следната форма и опитайте да предоставите максимално подробна информация за цялата идея. Ако харесаме вашата идея, шансът да получите евтин или безплатен сайт е в пъти по-голяма!

    Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/bezplaten-sait