Тестване на уеб сайт

Тестване на уеб сайт е уеб услуга, допълваща изработка на уеб сайт и управление на сайт. Тя гарантира функционалността на изготвения сайт, според зададена спецификация (задание).

Много фирми пропускат изцяло или частично тази проверка, спестявайки няколко часа (или дни  – за големи уеб проекти), но за сметка на това впоследствие губят доверието на клиентите си. Когато клиент намери неработеща функционалност, или още по-лошо – намери няколко неработещи функционалности, тогава той започва да търси за още повече такива пропуски… и той губи доверието във фирма за изработка на уеб сайт!

Тестването при нас се извършва подробно, под различни операционни системи и браузъри, за да се осигури качествена работа на уеб сайта, непрекъсваемост на услугите в уеб сайта, непрекъсваемост в работата на онлайн магазини!

Аудиторията, посетителите и клиентите на изработените от нашата фирма уеб сайтове и онлайн магазини се радват на изключително висок коефициент качествена работа и непрекъсваемост, с което целта на този етап от разработката на уеб сайт е завършена успешно.

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/testvane-sait