Безплатни Wildcard Let’s Encrypt SSL сертификати се отлагат с няколко седмици

Обновяване: На 13 март 2018г. бе обявено, че „ACMEv2 и wildcard certificate support“ вече са пуснати в експлоатация!

Let's Encrypt Wildcard SSLПускането на безплатни Wildcard Let’s Encrypt SSL сертификати се отлага с няколко седмици. Причината е, че екипът е зает с друга приоритетна функционалност, което може да стане причина за пропуски в тестването на софтуера. Все още няма точна дата за официалния старт, но можете да следите ъпдейтите в тема от форума на community.letsencrypt.org.

Както знаете, SSL сертификатите се прилагат с цел сигурна и защитена комуникация (чрез криптиране/шифроване на съобщенията) между клиент и сървър. Пропуски в сигурността са недопустими за такъв софтуер, включително за онлайн магазини, сайтове и др. Екипът на интернет уеб агенция Градивните подкрепя това забавяне, с цел постигане на максимално качествен код и минимални бъгове.

Уведомяваме клиентите, които очакват безплатния Wildcard SSL сертификат на Let’s Encrypt, че до няколко седмици след стартирането на процеса, ще направим вътрешни тестове и ще започнем внедряване на поддържаните съществуващи уеб сайтове. Процесът ще бъде комуникиран с всеки индивидуално, в подходящия момент.

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/euqog9