Отстъпки за изработка на сайтове и онлайн електронни магазини при поръчки през Януари 2019!

Честита нова 2019 година! Желаем най-вече здраве на всички посетители в нашият уеб сайт! Нека новата 2019 година донесе нови възможности, да ви направи по-уверени в себе си и да успеете да реализирате ваши мечти… Е, реализацията не става за една година – понякога са нужни няколко години, но ви пожелаваме поне да стартирате вашия бизнес успешно!

За всички клиенти предлагаме отстъпки в цената за изработка на сайтове и цената на онлайн електронни магазини, при поръчки през Януари 2019г.! Самата изработка на поръчаните софтуери ще бъде реализирана след средата на февруари и през март 2019г., според работния ни график.

Отстъпката в цената може да бъде различна (индивидуална) – 10% от сумата или пък предоставяне на безплатна услуга (например проучване и анализ на конкуренти и пазар, безплатен преглед на сорс кода на съществуващ уеб сайт, безплатна бизнес консултация, отстъпки за счетоводни услуги или регистрация на фирма за стартиращи фирми и др.).

Оптимизация за търсачките е услуга, която не е включена в промоционалната цена, тъй като тя се изпълнява в няколко поредни месеци и не е лимитирана до еднократни дейности. При нея също така има разходи към трети фирми или лица, поради което не можем да предложим същата отстъпка, както при еднократните дейности, извършени изцяло от нашите програмисти.

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/tkg72e