Нов старт на бизнес – отстъпки за сайт/магазин между Коледа и 7 януари 2020г.

WordPress aгенция Градивните обявява отстъпки за всички нови бизнеси, имащи нужда от фирмен уеб сайт (бизнес сайт) за стартиране на бизнес и онлайн магазин. Отстъпките трябва да се заявят/запазват писмено по имейл (от страница Контакти) в периода между Бъдни вечер/Коледа (2019г.) и 7 януари 2020г., а самата изработка на сайт или онлайн магазин ще се осъществи до края на месец февруари 2020г.

Още през 2019г. обявихме, че вече не просто разработваме сайтове – стремим се да разработваме цели бизнеси за клиенти, които имат нужда от опит, насоки, консултация, управление на бизнес риск и др. бизнес дейности. В продължение на тази наша политика, всички бизнес предприемачи и инвеститори, които вместо да почиват и празнуват около Коледа и Нова година 2020, търсят информация и планират стартирането на нов бизнес и нова фирма, ще бъдат възнаградени с отстъпки между 15% и 30%, в зависимост от заявения пакет услуги. Изработваните уеб сайтове най-често са WordPress-платформа, която е едновременно най-лесна и удобна за работа, най-евтина цена и уърдпрес-сайтовете са най-популярни в последните 5-10 години.

Необходимо е да ни пишете в периода на бизнес кампанията – между 24 декември 2019г. и 7 януари 2020г. включително, и в свободен текст да заявите, че искате да се възползвате от „отстъпка за стартиране на нов бизнес – 15-30%„. В следващите дни с вас ще се свърже наш бизнес мениджър, с който ще уточните какво е нужно за стартирането на бизнеса и да получите оферта и процент отстъпка. Процентът бизнес отстъпка зависи от броя на нужните услуги за вашия бизнес:
– само една услуга – 15%
– няколко услуги – 20-25%
– над 4-5 услуги – 30%

Първоначалната консултация за определяне на нуждите на новия бизнес е напълно безплатна и нямате ангажименти за сключване на договор. С първоначалния си имейл вие само си запазвате правото на ползване на отстъпка, ако решите да поръчате и сайтът да бъде изработен в 2-месечния срок на кампанията. Основната цел е новия бизнес да се планира с идеята за възвръщаемост на инвестицията (ROI), така че вложените пари за стартиране на бизнес да бъдат възвърнати напълно и да реализирате печалба в рамките на определен интервал от време.

Ако имате нужда от допълнителна консултация, вкл. счетоводна и данъчна консултация от други фирми, това ще се коментира допълнително. Не можем да гарантираме процент отстъпка при наши партньори за тази кампания, но ще опитаме да договорим такива отстъпки за бъдещи кампании, според нуждите на клиентите в настоящата кампания.

Ако имате въпроси или искате за запазите отстъпка – звъннете или ни пишете.

На Коледа се случват чудеса – нов бизнес сайт с отстъпка от цената!

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/ewrsa4