Счетоводна къща София – SEO оптимизация на сайт за търсачки, изработка и поддръжка, готов уеб дизайн (вкл. за мобилни)

Счетоводна къща (кантора) СофияСчетоводна къща/кантора София (sk-sofia.com) е проект за изработка на уеб сайт, с изчистен и опростен уеб дизайн, подходящ за широка аудитория от посетители в сайта. Посетителите в счетоводния сайт са потенциални клиенти, поради което изискванията за опростен дизайн са с цел лекота на навигация и лесно достигане до търсената счетоводна информация или данни за контакт с фирмата.

Структурата на уеб сайта е съобразена с работата на фирмата и предлаганите счетоводни услуги, правни и данъчни консултации. Цените за счетоводни услуги, по подобие на цените за изработка на уеб сайтове, са индивидуални – според съответната дейност на фирмата и използваните услуги. Всяка предоставяна услуга може да се извърши от съответния специалист с нужните компетенции, така че когато се изискват по-високи компетенции – цената е по-висока. Ценовият модел на счетоводна къща/кантора София е много подобен на нашата Интернет уеб агенция, поради което по наша препоръка бяха публикувани примерни цени и пакети за счетоводно обслужване (за 2018 и 2019 г.), както са нашите ценови пакети за изработка на уеб сайт и онлайн магазин.

Оптимизация на сайт за търсачките (SEO оптимизация)

Към все още неизготвения уеб сайт е поставена още една конкретна цел – уеб сайтът да бъде оптимизиран за търсачките (SEO оптимизация), така че съдържанието да бъде индексирано и да бъде намирано в Интернет през различните търсачки, но най-вече търсачката Google.

Счетоводна къща София - оптимизация на сайт за търсачката ГугълНе всички клиенти за SEO оптимизация знаят, но конкретна позиция в Гугъл не е възможна и не е гарантирана, а пък за първото място се знае, че е само едно. По тази причина, за всяка ключова фраза има различни очаквания за позиция в търсачките и при нужда от повишаване на позицията, се предприемат съответни усилия за оптимизация на съдържанието в уеб сайта и извън него, за да се придвижи по-напред. При този процес, всяка добра СЕО агенция трябва да консултира клиентите и да указва, че възвръщаемостта на инвестициите трябва да се следи и да се влага в тези фрази, които носят клиенти, продажби и възстановяват направената инвестиция.

Около 8 месеца след изработката на уеб сайта, без излишни вложения, сайтът се класира добре по много на брой ключови фрази, но за „счетоводна къща София“ е на първо място в търсачката Гугъл (разбира се след платените реклами – вижте снимката вдясно). Трябва да отбележим, че в класирането има много фактори, вкл. индивидуални предпочитания и локално търсене. Ако сте далеч от София или влизате често във вашия счетоводен сайт, възможно е вашия сайт да бъде показан напред…, но това е само за вас! На вашите потенциални клиенти, уеб сайта ще излиза на по-задна позиция, дори може би на 2-ра или по-задна страница, т.е. може да пропуснете голям брой потенциални клиенти!

Мобилна версия на уеб сайт и адаптивен (responsive) уеб дизайн

Мобилна версия на уеб сайт се прави по един от няколко възможни начини. Най-скъпия и едновременно най-добрия вариант е с отделна мобилна версия, оптимизирана за мобилни устройства и таблети, което води до минимални трансфери на данни (от голяма важност при използване на мобилен интернет) и максимална скорост на зареждане на уеб сайта.

За уеб сайтът на счетоводна къща София няма такива нужди и това би било излишно изразходване на средства. Затова тук е използван друг метод за мобилна версия на уеб сайт – чрез адаптивен уеб дизайн (т.нар. responsive web design, responsive уеб сайт дизайн). Уеб сайт, изработен по такъв начин, се визуализира максимално добре под различните устройства: мобилни телефони, таблети, малки и големи лаптопи, малки и големи монитори (и телевизори). Разбира се недостатък е по-сложното програмиране, но въпреки всичко при този вариант се пести време, което пести пари и води до по-ниска цена на изработка на уеб сайт.

Поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайт е услуга, която включва една или повече единични услуги. Техническата поддръжка осигурява продължителна и непрекъсваема работа на уеб сайта, за да бъде достъпен от цял Свят по всяко време на денонощието (както се казва… 24/7). Освен това, за разработените/изработените от нас уеб сайтове прилагаме допълнителни настройки с цел ускоряване на зареждането на уеб сайта, което е от полза за оптимизацията за търсачките и още по-полезно за потребителите!

Освен custom-програмирани сайтове, предлагаме на нашите клиенти и използване на готови системи за управление на съдържанието, които са безплатни (open source софтуер), но за сметка на това изискват редовна техническа поддръжка на сайт. Уърдпрес агенция Градивните предлага изработка на сайтове и онлайн магазини с WordPress и Drupal системи. Те са подходящи за разнообразни нужди. При тях се налага редовна техническа поддръжка и обновяване на софтуера на всеки уеб сайт, с цел „сигурност“ – за предпазване от хакване на сайта или магазина.

Сайтът на счетоводна къща София е разработен на WordPress, обновява се редовно и е стабилно защитен с внедрена фирмена защита против хакване от ботове. Работата е оптимизирана чрез използване на кеширане, което прави зареждането на сайта мигновено/бързо – по-малко от секунда! Хостинг сървърът и поддръжката е в България – в датацентър Телепоинт в столицата София, където са разположени сървърите на ABV.BG и много други големи фирми.

Техническа поддръжка и обновяване на сайт се налага и за съвместимост с нови или стари версии на браузърите. Понякога се налага да бъде препрограмиран уеб сайта, за да бъде коригирана неработеща функционалност. Част или всички такива допълнителни корекции се покриват от нашата стандартна или разширена гаранция за изработка на уеб сайт – 2, 3, 5 или до 10 години.

Освен чисто техническата работа и поддръжка на сайт, за някои клиенти предлагаме допълнително и поддръжка на съдържанието – въвеждане на нови страници, новини и др., корекции на съществуващи текстове и снимки, обработка на снимки, изготвяне на графични материали и фото-колажи и др. Като част от поддръжка на съдържанието, някои клиенти имат нужда от СЕО оптимизация на текстовете, с цел оптимизация на сайта за търсачките. Цените за поддръжка на сайта зависят от включените услуги, обема работа и нужните компетенции.

Подобрения, нови секции, дизайн промени в сайта

Подобрения, нови секции, дизайн промени и др. се налагат при повечето сайтове на наши клиенти в следващите 5 години. Понякога това се прави в напълно нов сайт, а понякога се допълва настоящия сайт.

Всяка фирма се ръководи от нуждите на своите клиенти. Когато няколко клиенти на счетоводни къщи София попитат – защо във вашия сайт нямате счетоводни или ТРЗ калкулатори или информация за регистрация на фирма – ООД и ЕООД, съвсем нормално е да им благодарите за направените препоръки и да обмислите как да сте полезни на тези и на бъдещи клиенти.

Счетоводна къща София, по наша препоръка за съвместно партньорство, вече публикува статии за счетоводни калкулатори и информация за регистрация на фирма. Поради липса на достатъчно финанси, счетоводните калкулатори са списък с линкове към други полезни сайтове, вместо да бъдат програмирани от нас, но важното е това да е полезно за хората и клиентите. Регистрацията на фирма от своя страна е едновременно – и лесна и сложна дейност. Ако на вас ви липсва опит, по-добре се консултирайте за счетоводни и други разходи за фирма, вместо да сбъркате нещо и да платите двойно (или петорно) повече и да загубите време и нерви.

Целият процес на изработка и поддръжка на сайт е сложен процес, където има много етапи и варианти за подобрение, което влияе на цената на изработка и поддръжка на сайт. Успехът на наш клиент, води до препоръки и нови клиенти за нас, без да влагаме пари за реклама. Нашите клиенти са и наши партньори!

Кратък URL за тази уеб страница: https://gradivnite.com/sksofia